lørdag 23. februar 2013

Og der var det brått gått ei uke allerede...

Siden sist har vi vært hos Elisabeth igjen for litt påfyll av instruksjon og trening. Det var på tirsdag.
Denne gangen trente vi på innkalling. Der Alma fikk være løs, og ble ropt inn og lokket inn i utgangsposisjon. Det gikk veldig fint.
Så gikk vi litt videre, og prøvde på litt start fra utg. posisjon. Først 1 skritt, og ros og godbit. Deretter 2, og så 4 skritt. Det gikk ganske fint. Jeg roter litt med både det ene og det andre. Deriblant "må" jeg "alltid" ta i henne mens jeg roser. Risikerer da å belønne at hun ser vekk.

På kvelden var vi på Bergset og sosialiserte litt. Alma var litt sliten etter dagen, så det var ikke mye vi gjorde. Kaldt var det også. Hun fikk treffe ei trivelig rottweilertispe på 4,5 mnd, og de "lekte" litt i bånd. Det var med litt skrekkblandet fryd for Alma. Men veldig sunt for henne, tror jeg.

Onsdag var Aiko hos veterinæren for kløa og ørebetennelsen. Han skal gå på kortisonkur og jeg skal skylle ørene hans morgen og kveld til neste fredag. Får håpe det hjelper!

I går gikk vi tur med Chicco på jordet. Alma kan være litt voldsom for Chicco, så vi må holde litt styr på henne. Men det ble en fin tur for alle.
Har vært litt sliten etter jobb de siste dagene, så har blitt så som så med ordentlig trening. Derfor droppet vi turen tilbake til Elisabeth nå i helgen.
Får prøve å være flink og trene framover. I dag har jeg fått lekt, trent noen innkallinger både inne og ute, begynt på sitt og bli, og ligg.
Vi har gått tur på jordet sammen med Aiko i bånd. Alma stresset fælt i begynnelsen og dro og peste. Men så roet hun seg litt, og fikk være litt nærere storebror flere ganger. Det gikk fint.
Så ble det tur i gågata i Hamar, Der fikk hun treffe en voksen bullterrrier, og en flat-tispevalp på 10 uker. Alma syntes sistnevnte var veeeeldig plagsom, da den hoppet på henne med frambeina... "Slik gjør da ALDRI hun!....." ;-)
Så måtte vi en tur innom Anitas Hund og Katt. Der ble det fotografering og godis, som vanlig. Og fikk veiet seg: 14,4 kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar